Dor de duca

Imi doresc de ceva vreme sa fiu departe de mine, departe de locul in care traiesc zi de zi, macar ptr o clipa sa respir alt aer.

Mi-a venit in gand marea, ca loc de relaxare.

 Marea Neagra am descoperit-o in 2005  cu bune, cu rele, mi-a placut dar nu  intr-un mod extraordinar, n-am avut trairi magice, gustul nu i l-am simtit caci nu prea am stat in apa, atmosfera de pe langa ea mi-a placut, atunci am experimentat si primul somn la cort(stateam in sat, la camping, nu chiar aproape de mare), nu am devenit fan dar pot accepta varianta asta si acum pentru o perioada scurta, eram in Vama, la Stuffstock. Am baut bere neagra si mi-a placut, am mancat hamsii, am admirat fauna omeneasca ;))  si mi s-a spus ca nu am voie sa ma mir de tot ceea ce voi vedea – auzi.  M-am conformat.

Pozele sunt facute la 6-7 dimineata, soarele nu rasarise de mult, cea din urma poza e facuta  in miez de zi, urma sa mai vina o ploaie.

In acelasi an am descoperit si Marea Nordului, mi-a placut ca am putut aduna scoici multe,  ca am avut companie placuta, nu mi-a placut ca mi-am inundat rucsacul, sosonii ( n-am vazut valul, stand la poza), dar pozele au iesit ok ;)) si nisipul incet incet a fost indepartat.  Minus a fost faptul ca era frig intr-una din locatii, dar totusi curat si multa lume pe malul marii.

Zannvoort – langa Haga.

Iar aici, un sat apropiat, mai mult de Amsterdam, dar am uitat complet numele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s